Traxxas TRX36064-1 Skully Monstercar Compleet Groen

-4% 2-3 Dagen Traxxas TRX36064-1 Skully Monstercar Compleet Groen

Skully, een monsterjam geïnspireerd op de Stampede

compleet incl accu en 12v snellader

Beperkte levering. Pre-orderen mogelijk!

 

NIEUW! Skully Monster Truck Body

NIEUW! 4-amp DC snellader

NIEUW! Traxxas iD-Uitgerust 7-cell Power Cell NiMH-batterij

TQ ™ 2.4GHz radio-systeem

Waterdichte elektronica voor alle weersomstandigheden rijden

opwinding in water, modder en sneeuw!

Titan® 12-Turn 550 Motor

30 + mph! *

Krachtige XL-5 Waterdichte Elektronische snelheidregelaar

Uitgerust met Traxxas 'High-Current Connector (gepatenteerd)

Op basis van de best verkochte Stampede, geeft de Skully nieuwe Monster-Truck actie. Het is een high-performance monster truck met legendarische robuustheid die klaar is om head-to-head te gaan voor monster truck rijplezier.

De Skully heeft een ijzingwekkende uitstraling, innovatieve functies, en natuurlijk, genoeg koppel om alles tot stof te vermalen. Combineer de paardenkrachten met de lange, drive-over-alles bodemvrijheid; ultra-zware vering; exclusieve waterdichte elektronica (blaast door plassen, maait door modder en verpulvert sneeuw); en eenvoudige bediening, Skully verplettert snel zijn weg naar de top van deze klasse.

De Skully is een koppige monster truck! Verplettert auto's, vangt veel lucht, en wheelies zijn nog nooit zo leuk geweest. Skully’s unieke stijl, vermogen, en Traxxas-stoere duurzaamheid is ongeëvenaard. Als het gaat om snelheid, de Titan 12-Turn 550 gemodificeerde motor en race-stijl Magnum 272™ transmissie lanceert de Scully tot snelheden boven de 30 mph*. De geïntegreerde koelventilator in de Titan 12T trekt lucht door de motor waardoor deze koel blijft. De luchtstroom wordt gerouteerd via koelkanalen die zijn gegoten in de motor plaat. Een koeler lopende motor levert hogere snelheden, langere looptijd, en langere levensduur van de motor.

De Skully profiteert van Traxxas erfgoed integratie van geavanceerde REVO® technologie om de prestaties te verbeteren. De Magnum 272 transmissie is volledig afgesloten en is uitgerust met efficiënte en nauwkeurige kogellagers en een geavanceerde REVO®-Spec Torque-Control™ slipper clutch. Monster truck banden zorgen voor rotsvaste tractie, ongeacht hoe extreem het terrein is. De monster truck banden zijn voor-gelijmd en gemonteerd op solide gesatineerd wielen. De banden hebben grip op bestrating, scheuren over rotsen, en hebben de mogelijkheid om lekker ver te springen. De banden hebben prestatiegerichte foam inserts die extra stabiliteit op elk oppervlak bieden. Waar uw volgende Grudge Match landt zal de Skully klaar zijn.

Precisie 2.4GHz controle Radio System

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon overschakelen naar een ander model. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. Ergonomisch ontwerp van de TQ's is comfortabel voor de hele dag rijden, en zijn slanke lijnen worden versterkt door een interne antenne die ongevoelig is voor beschadigingen.

Traxxas 4-amp DC piekdetecterende Snel Lader! Voor een snelle, gemakkelijke, probleemloze opladen, is een 4A DC snellader meegeleverd om runtime te maximaliseren en minimaliseren van down time. De meegeleverde NiMH-lader maakt gebruik van een 12-volt DC stopcontact voor universeel high-output opladen. De briljante LED geeft de oplaadstatus zodra de accu is aangesloten. De lader is geoptimaliseerd voor het opladen van uw Traxxas iD Power Cell NiMH-batterij. Peak-detectie circuit zorgt ervoor dat de accu een volledige lading ontvangt elke keer. De status-LED knippert groen om aan te geven wanneer de batterij wordt opgeladen, wordt vervolgens groen wanneer het opladen voltooid voor foolproof opladen, topprestaties, en maximale looptijd.

Traxxas Power Cell NiMH-batterij met iD™!

Skully heeft een Traxxas IDTM Power Cell. TM Battery Packs zijn geoptimaliseerd voor free-flowing kracht en maximale punch met premium kwaliteit, lage weerstand cellen; flexibele, siliconen-beschermde 12-gauge draad; zware gelaste tabs; en Traxxas High-Current Connectors. Traxxas iD opladers (apart verkrijgbaar) auto-detecteren iD uitgerust Power Cell batterijen en stellen automatisch in en optimaliseren lading instellingen. Precisieassemblage met aantrekkelijke, individueel verpakte cellen en duidelijk foliezakje maken het pakket compleet.

Verzegelde Elektronica Breid uw rijplezier uit

Waterdichte Ontvanger Box (# 3628) met TQ 2.4GHz (# 6519). Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van exclusieve waterdicht, verzegelde elektronica in de E-Maxx dat de vrijheid biedt om te rijden waar je wilt, door water, modder, sneeuw, en andere natte-omstandigheden, voorwaarden die voorheen niet mogelijk zijn geweest. Nu is de Traxxas Skully Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De XL-5 elektronische snelheidsregeling en mini-ontvanger zijn afgedicht tegen de elementen waardoor u de vrijheid heeft naar plaatsen te gaan die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld van avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Skully.

Om de kracht van de 12-turn motor harnas te voeden, heeft Traxxas de high-performance, waterdichte XL-5 elektronische toerentalregeling er in gezet. Met ultra-zachte, hoogfrequente bediening en hoge belastbaarheid, de XL-5 maakt de Skully zo snel als hij er uit ziet. EZ-Set® one-button setup maakt het eenvoudig aan te passen of profielen te wijzigen. Traxxas 'exclusieve, gepatenteerde Training Mode™ vermindert totaal vermogen tot de helft en laat de remmen op volle sterkte. Het is de eerste controller in zijn soort die een 50% kracht profiel heeft. Training-modus is ontworpen voor jonge of eerste chauffeurs die willen leren te rijden voordat de volledige kracht van de machtige Titan 12T motor wordt ontketend. Dit maakt de Skully perfect voor bijna elke leeftijd van de bestuurder of zijn vaardigheidsniveau.

Uw Traxxas R/C auto en de accu zijn uitgerust met de Traxxas iD High-Current Connector*. Ontworpen om hoge-stroom applicaties uit te voeren en maximaal vermogen aan de elektronica van uw voertuig te geven, de Traxxas iD High-Current Connector maakt het ook mogelijk de lader en de batterij te communiceren. Dit betekent een optimale lading instelling die specifiek is voor uw accu voor sneller, veiliger, volledig laden en verlengde levensduur van de batterij. Traxxas iD High-Current Connectoren laat je de snelste, veiligste kosten voor uw batterij verkrijgen, zodat u het maximale vermogen en runtime kunt ontketenen voor uw Traxxas auto.

De Skully komt volledig geladen met innovatieve opties zoals een fiber-composiet chassis, ontworpen voor uitzonderlijke stijfheid en enorme bodemvrijheid. Verwijdering van de batterij is gemakkelijk gemaakt door de quick-release batterij houder. Bovendien hoeft de in de fabriek geïnstalleerde planetaire differentieel nooit te worden bijgesteld! Gewoon de Skully uit de doos halen, opladen van de batterij, en gaan met veel plezier! Als u op zoek bent naar een all-terrein Truck, die perfect is voor monster bashing of wheelie knallende sensatie, kijk dan niet verder. Skully is alles wat je nodig hebt. Verse Skully graphics zijn verkrijgbaar in groen of blauw. Traxxas ProGraphix® bodies staan bekend om hun prachtige uiterlijk en een lange levensduur, en ze zijn uitsluitend te vinden op Traxxas Ready-To-RACE® voertuigen.

QUICK FEATURES VAN DE SKULLY (# 36064-1)

Agressieve Monster Truck Body

TQ™ 2.4GHz radio-systeem

Traxxas 4-amp Snel Lader

Traxxas iD-Uitgeruste 7-cell Power Cell NiMH-batterij

Waterdichte elektronica all-weather, all-season R/C opwinding

Waterdichte ontvanger box en 3 kanaals TQ-ontvanger

Titan® 12-Turn 550 gemodificeerde motor

Waterdichte XL-5 elektronische snelheidsregeling

Zwarte composiet onderdelen

Inclusief optionele 23-tanden pignontandwiel

REVO®-Spec Torque-Control™ slipper clutch

Talon 2.8" banden met foam inserts voor-gelijmd op spiegel-chroom All-Star™ wielen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Captcha
  • Merk: Traxxas
  • Model: Traxxas TRX36064-1 Skully Monstercar Compleet Groen
  • Beschikbaarheid: 2-3 Dagen
Deze aanbieding eindigt over:
  • €239,00
  • €229,00
  • Excl. BTW: €189,26

Tags: Traxxas TRX36064-1 Skully Monstercar Compleet Groen