Bezorginformatie

Pay Pal creditcard security.


Due to high incidence of fraud, the shipping address must be the same as the billing address. If you wish to have your order shipped to a different address other than the billing address, please write a e-mail and our sales staff will contact you for further verification before shipping your order. 

Modelsport is een echte winkel met als extra een verzendservice, Alle bestellingen worden zo snel als mogelijkn is bij u afgeleverd


Betalingswijze

Betalen kan door middel van I-Deal of door middel van vooruitbetaling via bank overschrijving of de order kan onder rembours verstuurd worden. 

Wij sturen de order af zodra het geld bij ons binnen is. Met internet bankieren duurt dit vaak niet langer dan een dag. 


Prijsbeleid

Alle prijzen vermeld in de webshop (www.modelsport.nl) kunnen zonder voorgaand bericht gewijzigd worden. Prijzen zijn altijd onderhevig aan schommeling door de onder andere de Dollar koers en gewijzigde inkoop en transport kosten. Dit zal echter in de praktijk zelden of nooit voorkomen, mocht dit het geval zijn dan kunt u altijd kosteloos annuleren en wordt u betaling direct teruggestort. Alle in de webshop bestelde artikelen worden door de pakketdienst bij u bezorgd. Op deze artikelen geven we een fabrieksgarantie.

Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% B.T.W. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 


Verzendkosten

Met ingang van 2013 berekenen wij een vaste bijdrage in de verzendkosten, U krijgt de verzendkosten bij het doorvoeren van u besteling te zien en kunt kiezen uit diverse verzend opties. Alle bestellingen worden verzonden via Postnl,TNT Post of onze eigen pakketdienst. Rembours zendingen versturen wij alleen in voorafgaand overleg met de klant. 

Briefenbuspost met de kourier, 3,50 euro

Paketten met kourier 5,95 euro

Gratis verzenden bij een bestelling vanaf 100 euro

Aan expres zendingen met 24 uurs service zijn extra kosten verbonden. Alleeen binnen nederland mogelijk.

Expres zendingen worden binnen 24 uur bezorgd, mits voor 15 uur besteld en betaald.

Geen levering op Zondag en Maandag


Levertijd

Bestellingen worden zodra de betaling bij ons binnen is verstuurd.

Bestellingen c.q betalingen die ons vrijdag bereiken, worden op Dinsdag verstuurd. 

Expres zendingen worden binnen 24 uur bezorgd, mits voor 15 uur besteld en betaald.

Geen levering op Zondag en Maandag

Levering binnen kantoortijd kan een dag extra kosten, onze fietscourier komt in de avond.

Houd u daar rekenig mee, laat anders thuis bezorgen.


Back orders

Wij houden back orders bij. Als een door u bestelt onderdeel niet in voorraad is proberen wij het artikel binnen 7 dagen in huis te hebben. Als dit niet lukt word het pakket verzonden zonder dit onderdeel en zal nagestuurd worden. In overleg crediteren wij u het artikel wat niet op voorraad is. 


Order bevestiging

U ontvangt altijd een ontvangst bevestiging per e-mail, u ontvangt deze bevestiging nadat u besteling via de e-mail bij ons is ontvangen. Dit kan enige tijd duren. Heeft u vragen neem dan contact met ons op. 


Garantie en reparatie:

Op de door Modelsport geleverde producten heeft u garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant, dan wel de importeur op haar producten wordt vastgesteld. Deze garantie laat uw rechten ten aanzien van het product die voortvloeien uit dwingend voorgeschreven wettelijke bepalingen, onverlet. 

Op batterijen en accu's heeft u beperkte garantie, Dat houdt in dat wij garanderen dat ze bij het eerste gebruik goed functioneren. Heeft u een defect artikel dan dient dit retour gezonden te worden aan MODELSPORT B.V. Bij retour zending dient dit te gebeuren in de originele verpakking. Alle toebehoren zoals batterijen, laders, accu's enz... dienen tevens te worden geretourneerd. Indien het artikel onzorgvuldig is verpakt, vervalt het recht op garantie. Ook dient u een kopie van de originele factuur bij te voegen. Alle kosten die voortvloeien uit het heen en weer zenden van en naar de klant komen voor rekening van de klant zolang wij die niet kunnen verhalen op de leverancier. 


De garantie vervalt:

indien de afnemer de zaken heeft verwaarloosd.

indien de afnemer wijzigingen aan de artikelen heeft aangebracht c.q. heeft laten aanbrengen door derden.

bij onoordeelkundig of onzorgvuldig gebruik, verkeerde aansluitingen, verkeerde netspanning, blikseminslag, beschadiging door inwerking van vocht of andere van buiten komende oorzaken of onheilen.

indien het artikel niet volgens de gebruikelijke dan wel in de gebruiksaanwijzing omschreven wijze is onderhouden of gebruikt.

indien het artikel wordt gebruikt met ondergeschikte of verkeerde accessoires


Onterechte garantieaanspraken:

In het geval er onterecht een aanspraak wordt gedaan op garantie (geen defect vaststelbaar, bedieningsfouten, gebruiksaanwijzing niet gelezen, etc.) zullen de artikelen retour gezonden worden en onderzoekskosten in rekening worden gebracht. Eventuele kosten aan ons in rekening gebracht door onze leverancier zullen aan u worden doorberekend. 


Na afloop van de garantieperiode worden reparaties tegen kostprijs vermeerderd met handelingskosten uitgevoerd. 


Wettelijke bedenktijd. Retourneren.

U mag een product binnen 14 dagen retourneren tegen volledige vergoeding van het aankoop bedrag.

Echter alleen in de ongeopende en onbeschadigde, originele verpakking.

Alle verzendkosten van verzenden en retourneren zijn voor rekening van de koper.

Dit is dus de wettelijke bedenktijd en geen verkapte garantie of om een product uit te proberen.

In overleg omruilen is soms mogelijk, bij retouren ontvangt u een tegoedbon.

Speciaal voor u bestelde producten worden nooit teruggenomen.


Aansprakelijkheid:

Modelsport B.V is in geval van schade aan het product, dan wel in het geval van indirecte en/of gevolg schade veroorzaakt door het product, niet aansprakelijk, tenzij deze schade is te wijten aan de opzet of grove schuld van Modelsport. 

De meeste aansprakelijk verzekeringen dekken het gebruik van Radio bestuurde modellen.

Modelsport is niet aansprakelijk voor type fouten of onvolledige informatie door de leverancier.